DREAMCATCHER

Formació

NOVETAT

Cursos per a mares/pares i bebès

Vine amb el teu nadó (fins a 3 anys) i compartiu un primer contacte amb l’anglès!

Aprofiteu la seva predisposició natural a absorbir-lo i, de pas, vosaltres també practiqueu i perdeu la timidesa a parlar-lo!

PRIMÀRIA

Cursos per a nens i nenes de primària

Els nens i nenes de primària cada vegada tenen un millor nivell d’anglès gràcies a la seva immersió constant i de forma natural a la llengua des de ben petits.

Apunta el teu fill o la teva filla a un dels nostres cursos perquè reforci l’anglès de l’escola i, sobretot, perquè avanci en l’aprenentage i cada cop vegi el nou idioma com una llengua més de comunicació, a la qual pugui canviar sense problemes.

T’oferim cursos d’octubre a mig juny amb la possibilitat d’una o dues hores de classe setmanals.

SECUNDÀRIA

Cursos per a joves de secundària

T’ajudem a reforçar el que vas aprenent a l’institut i a ampliar-ho per a consolidar els teus coneixements i, si ho vols, a obtenir un certificat oficial.

ADULTS

Cursos per a adults

Tinguis l’edat que tinguis, t’oferim grups reduïts perquè et sentis com a casa i et llencis amb l’anglès. Diga’ns quins són els teus objectius i mirarem d’ajustar-nos-hi.

Treballes en alguna empresa?

Si és així, perquè no demanes si pots aprofitar el crèdit per a formació que disposen les empreses i fas un curs subvencionat amb nosaltres?

INFORMA'T

CERTIFICACIONS

Cursos de preparació
a exàmens oficials

En el món actual és molt important poder acreditar els teus coneixements. Per això, t’ajudem a obtenir diplomes oficials reconeguts globalment per a garantir el teu futur.

NOVETAT

Trobades informals de conversa

Aquest curs, com a novetat, oferim a tots els nostres alumnes a venir a una trobada informal de conversa amb una professora nadiua els divendres, dues vegades al mes. Apunteu el vostre nom al taulell si esteu interessats.
També podeu venir si no sou alumnes amb un cost per sessió de 5€.

Servei de préstec de llibres

Tots els nostres alumnes disposen d’un servei de préstec de llibres per seguir practicant a casa.